Topiti untul intr-o craticioara. Adaugati zaharul si apoi ceapa si dinstuiti la foc mediu 10 minute sau pana devine aurie. Adaugati faina si amesteca
Topiti untul intr-o craticioara. Adaugati zaharul si apoi
ceapa si dinstuiti la foc mediu 10 minute sau pana devine aurie. Adaugati faina si amestecati bine bine cu ceapa si zeama lasata. Apoi adaugati apa, vinul si supa si incalziti pana la punctul de fierbere. Reduceti focul la minimum, sarati, acoperiti si fierbeti timp de 10 minute.
Taiati bagheta in 4 felii de aproximativ 2,5 cm si puneti-le in cuptor la 150°C (foc mediu) timp de 10 minute sau prajiti-le in toaster doar cat sa prinda culoare. Pastrati restul baghetei pentru a o servi cu supa.
Puneti supa in 4 castroane termorezistente. Asezati feliile de paine prajita deasupra, apoi feliile de cascaval, puneti castronasele pe o tava cu hartie de copt si bagati in cuptor la 220°C (foc mare) timp de 10 minute sau pana se topeste cascavalul (pentru cine doreste – aceasi operatie se poate face si in cuptorul cu microunde). Serviti cu atentie la painea si branza fierbinti de deasupra. La servire se poate pune smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAbia asteptam sa testez niste turte la Panini Maker Breville, iar rezultatul a fost peste asteptari de bun. Gata, de acum la...
Turte din aluat de paine, la Panini Maker Breville
Comentarii