Pentru supa germana cu praz prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Laptele se fierbe.
Pentru supa germana cu praz prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Laptele se fierbe. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Se prepara supa de oase. in supa se adauga cartofi, praz, piper si se fierb cca 10 minute. Cand legumele sunt fierte in supa se adauga treptat faina dizolvata in lapte rece, iaurt si sare. Se continua fierberea
cca 5 minute.
Supa germana cu praz se serveste fierbinte, cu patrunjel rece deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtO reteta care este nelipsita de Sarbatorile de iarna. Este o reteta din care iese o cantitate maricica de turta dulce, dar...
Desert turta dulcePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii