Supa de rosii este foarte simplu de preparat. Puteti folosi rosii proaspet sau bulion ori rosii din conserva.
Supa de rosii este foarte simplu de preparat. Puteti folosi rosii proaspete sau bulion ori rosii din conserva.
Se spala legumele si se curata. Se pune la fiert ceapa taiata bucati, morcovii taiati rondele, telina taiata sferturi si se lasa sa fiarba circa 30 minute si se paseaza. Se pune din nou la fiert, se potriveste de sare, se adauga zaharul, uleiul si apoi pastele. Se mai fierbe circa 5-6 minute. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat
Supa de rosii se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii