Fasolea se spala si se inmoaie in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se taie marunt si se opareste. Morcovii, telina si usturoiul s etaie marunt, costita
Fasolea se spala si se inmoaie in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se taie marunt si se opareste. Morcovii, telina si usturoiul s etaie marunt, costita se taie in cuburi, care se introduc 5 minute in cuptor. Macaroanele se fierb in apa rece cu putina sare, pentru circa 8 minute, se clatesc in apa rece si se taie bucati de circa 3 cm. Fasolea se fierbe 15 minute, se scurge de apa si se inlocuieste cu alta apa. Cand este fiarta pe jumatate, se adauga morcovii, telina si ceapa. Apoi se pune sarea si costita afumata si se lasa la fiert. Se adauga macaroanele dupa 20 de minute, usturoiul, piperul macinat, pasta de rosii si sare. Se mai fierb 10 minute, dupa care se ia supa de pe foc.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Curcan umplut
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii