Pentru supa italiana cu legume si costita fasolea se alege, se spala si se lasa in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se indeparteaza apa.
Pentru supa italiana cu legume si costita fasolea se alege, se spala si se lasa in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se indeparteaza apa. Morcovii, telina si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Costita se taie cuburi, care timp de 5 minute se introduc la cuptor. Macaroanele se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec prin jet de apa rece, apoi se taie bucati de cca 2-3 cm. Usturoiul se curata si se taie marunt. Fasolea se fierbe cca 15 minute, lichidul se indeparteaza si se inlocuieste
cu apa fierbinte. Cand fasolea este fiarta pe jumatate se pun morcovii, telina, ceapa si se continua fierberea. Se adauga sare, costita afumata si se fierb cca 10 minute. Se pun macaroanele, usturoiul, piperul macinat, pasta de tomate si sare. Se fierb laolalta 10 minute. Supa italiana cu legume si costita se serveste fierbinte, cu patrunjel verde presarat deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii