Morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se dau pe razatoare iar ceapa se toaca marunt. Se adauga toate intr-un vas cu capac in care s-a pus un
Morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se dau pe razatoare iar ceapa se toaca marunt. Se adauga toate intr-un vas cu capac in care s-a pus unt si ulei, pe foc mic si se lasa sa se inmoaie. Separat, se spala bine orezul si se pune peste legume, dupa care se toarna apa. Se lasa totul sa fiarba, dupa care se adauga laptele acru amestecat cu lingura. Cand incepe sa dea in clocot se adauga mararul tocat.
Se serveste cu smantana pusa in farfurie.
Alte retete:
Bors de urzici
Ciorba de potroace
Supa de rosii cu galuste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii