Pentru supa poloneza cu rosii rosiile se spala si se zdrobesc. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie felii. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece.
Pentru supa poloneza cu rosii rosiile se spala si se zdrobesc. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie felii. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Frunzele de telina se spala. Se prepara supa de oase. Ardeii grasi, rosiile si frunzele de telina se fierb in supa. Cand legumele sunt fierte, se paseaza. Din oua, faina, sare si putina apa se prepara o compozitie care se toarna cu un cornet din hartie in supa care fierbe. Se fierbe cca 5-7 minute si se adauga zahar.
Supa poloneza cu rosii se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii