Supa rece cu castraveti cruzi si carne

Pentru supa rece cu castraveti cruzi si carne se fierb din ajun resturi de carne si oase. Se ia spuma bine de la supa, se adauga morcovii, cepele intregi, piperul si putina sare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g resturi de carne
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 castraveti proaspeti
  • 250 g smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru supa rece cu castraveti cruzi si carne se fierb din ajun resturi de carne si oase. Se ia spuma bine de la supa, se adauga morcovii, cepele intregi, piperul si putina sare. Supa fiarta si racita se strecoara si se pune la rece. A doua zi se curata suprafata supei de toata grasimea si se toarna intr-un castron peste cuburi de castraveti cruzi.


Se drege cu smantana. Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc