Se toaca fin ceapa, usturoiul, ardeiul gras, ardeiul iute si busuiocul. Se pun intr-un vas si se amesteca cateva secunde cu mixerul. Se pun rosiile ta
Se toaca fin ceapa, usturoiul, ardeiul gras, ardeiul iute si busuiocul. Se pun intr-un vas si se amesteca cateva secunde cu mixerul. Se pun rosiile taiate marunt si sucul de rosii in vas. Se amesteca pana devine piure. Se adauga restul de ingrediente, in afara de busuioc si se amesteca in continuare. Se adauga uleiul de masline. Se rastoarna compozitia intr-un vas mare si se pune la rece, amestecand din cand in cand. Se toarna supa in boluri si se presara peste fiecare portie, busuioc tocat. Se serveste cu paine prajita.
Pentru cei care consuma produse lactate, pot adauga iaurt.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii