Se toaca fin ceapa, usturoiul, ardeiul gras, ardeiul iute si busuiocul. Se pun intr-un vas si se amesteca cateva secunde cu mixerul. Se pun rosiile ta
Se toaca fin ceapa, usturoiul, ardeiul gras, ardeiul iute si busuiocul. Se pun intr-un vas si se amesteca cateva secunde cu mixerul. Se pun rosiile taiate marunt si sucul de rosii in vas. Se amesteca pana devine piure. Se adauga restul de ingrediente, in afara de busuioc si se amesteca in continuare. Se adauga uleiul de masline. Se rastoarna compozitia intr-un vas mare si se pune la rece, amestecand din cand in cand. Se toarna supa in boluri si se presara peste fiecare portie, busuioc tocat. Se serveste cu paine prajita.
Pentru cei care consuma produse lactate, pot adauga iaurt.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii