Supa santoasa de legume de iarna

Pentru supa santoasa de legume de iarna se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcov (3 buc.)
  • telina (1 buc.)
  • pastarnac (2 buc.)
  • ceapa
  • patrunjel
  • varza (2 foi)
  • praz (2 buc.)
  • apa (2 1/2 l)
  • sare
  • suc de rosii (200 gr.)
  • untdelemn (1-2 linguri)
  • piper.

Mod de preparare

Pentru supa santoasa de legume de iarna se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cand zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se aseaza din n ou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cand clocoteste se pune si garnitura care consta in: gris, orez, galuste. Se mai lasa sa fiarba 10 -20min. Pana cand garnitura respectiva este fiarta.


Se rastoarna supa in castron si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori