O reteta de incercat.
Curatam legumele, apoi cartofii, prazul si tulpina apio le taiem cubulete iar morcovul rondele.
Indepartam cotorul si semintele ardeilor copti si ii taiem fasii.
Intr-o oala incapatoare punem prazul la calit si dupa 2-3 minute,apio si morcovul.
Dupa alte cateva minute, in care amestecam adaugam cartofii si acoperim legumele cu apa.
Cand legumele sunt aproape fierte adaugam burta de somon, apoi fasiile de ardei copti.
Dupa ce au fiert toate ingredientele luam oala de pe foc, le scoatem din supa si dupa ce se racoresc, alegem oasele de somon,daca sunt. Blendam toate legumele adaugand cate un polonic de supa, pana ajungem la consistenta dorita.
Asezonam cu sare roz de Hymalaia si cu verdeturi de Provence. Servim cu fasii de somon afumat si optional cu fulgi de chili.
Pofta buna!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii