Bors de oaie cu tarhon

Taiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier. Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e rumenita adaugam 4 litri

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg carne de oaie cu os
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 2 cepe
  • 1 radacina pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura tarhon
  • 2 linguri orez
  • bors
  • sare si piper

Mod de preparare

Taiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier.

Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e rumenita adaugam 4 litri de apa si o lasam sa fiarba la foc potrivit, punem orezul si zarzavatul maruntit. Se lasa sa fiarba pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse. Punem borsul dupa gust si verdeata taiata.

Lasam sa mai dea cateva clocote, oprim focul si adaugam tarhonul tocat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori