Taiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier. Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e rumenita adaugam 4 litri
Taiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier.
Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e rumenita adaugam 4 litri de apa si o lasam sa fiarba la foc potrivit, punem orezul si zarzavatul maruntit. Se lasa sa fiarba pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse. Punem borsul dupa gust si verdeata taiata.
Lasam sa mai dea cateva clocote, oprim focul si adaugam tarhonul tocat fin.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii