Bors de peste

Se fierbe apa,cam 2l,apoi se adauga ceapa tocata marunt,morcovii,ardeii.dartofii taiati cubulete si frunzele de telina taoate marunt.Se adauga orezul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6bucati de peste
  • 1ceapa
  • 2morcovi
  • 2ardei grasi
  • 2linguri cu orez
  • frunze de telina
  • 2-3carfofi
  • 1legatura de leustean
  • bors proastat
  • 2ling de pasta de tomate

Mod de preparare

Se fierbe apa,cam 2l,apoi se adauga ceapa tocata marunt,morcovii,ardeii.dartofii taiati cubulete si frunzele de telina taoate marunt.Se adauga orezul ales si spalat bine.Se lasa sa fiarba,apoi se pune pasta de tomate dizolvata in putina apa rece.Dupa ce da cateva clocote se pune pestele curatat si taiat cubulete.Se codimenteaza cu sare si se acreste cu bors.La final se [resara verdeata tocata fin

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci