Supe de carne

Reteta Bors de varza cu rata gotica

portii reteta 20 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h 
abetina postat de
Postat pe: 24-10-2017
Adaugă în cartea de bucate
Bors de varza facea doar mama, eram multi la masa si, ca sa ne sature pe toti, facea un ceaun mare cu bors de varza, reteta este absolut delicioasa.

ingrediente

20 portii

   1 ratoi mare si frumos
   1 varza
   6 cepe
   4 gogosari
   4 morcovi
   1 kg rosii
   500 ml suc de rosii
   2 linguri pasta de ardei
   300 ml bors
   sare dupa gust
   1 legatura de leustean

mod de preparare

Se portioneaza carnea de rata si se pune la fiert peste varza ce a fost data prin razatoare; se adauga toate legumele tocate, mai putin leusteanul si se fierb la foc mic, cu putina sare, pana se patrund si se intrepatrund gusturile, se adauga sucul de rosii, pasta de ardei si se mai trag cateva clocote, se mai adauga bors si sare dupa gust si se mai trag doua trei clocote, dupa care se opreste focul si se presara leustean tocat.

Se serveste cu mamaliguta si smantana.

Sa aveti pofta, dragilor!

Incearca si Supa cu piept de pui, ciuperci si busuioc
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de varza cu rata gotica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite