Se pune burta la fiert impreuna cu piciorul intr-o oala cu apa si se fierbe aproximativ 3 ore, apoi se pune ceapa, 200 gr. morcov si telina, dupa ace
Se pune burta la fiert impreuna cu piciorul intr-o oala cu apa si se fierbe aproximativ 3 ore, apoi se pune ceapa, 200 gr. morcov si telina, dupa aceea se pune o lingura de sare, se mai fierb aproximativ o ora (in cazul in care nu e deajuns de fiarta burta se mai lasa pina se fierbe, in timpul asta se ia 100 gr. morcov si se da pe razatoare, se pune la tigaie cu o lingura de ulei si se stropeste cu apa (2 linguri), cam 2 min. dupa care se introduce in oala cu ciorba. Dupa ce burta a fiert se ia si se strecoara. Burta se taie fasii groase de 30-40-50 mm si lungi de cca 4-5 cm, se adauga in oala cu ciorba strecurata burta taiata fasii si apoi se face dresajul: din 5 galbenusuri de ou, care se freaca cu faina si apoi cu smantana, atentie la dresaj (dresajul se face cind ciorba este luata de pe foc si asezata cca 5 min). Gogosarul se taie fasii si se pune in ciorba, usturoiul se face mujdei.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii