Se pune burta la fiert impreuna cu piciorul intr-o oala cu apa si se fierbe aproximativ 3 ore, apoi se pune ceapa, 200 gr. morcov si telina, dupa ace
Se pune burta la fiert impreuna cu piciorul intr-o oala cu apa si se fierbe aproximativ 3 ore, apoi se pune ceapa, 200 gr. morcov si telina, dupa aceea se pune o lingura de sare, se mai fierb aproximativ o ora (in cazul in care nu e deajuns de fiarta burta se mai lasa pina se fierbe, in timpul asta se ia 100 gr. morcov si se da pe razatoare, se pune la tigaie cu o lingura de ulei si se stropeste cu apa (2 linguri), cam 2 min. dupa care se introduce in oala cu ciorba. Dupa ce burta a fiert se ia si se strecoara. Burta se taie fasii groase de 30-40-50 mm si lungi de cca 4-5 cm, se adauga in oala cu ciorba strecurata burta taiata fasii si apoi se face dresajul: din 5 galbenusuri de ou, care se freaca cu faina si apoi cu smantana, atentie la dresaj (dresajul se face cind ciorba este luata de pe foc si asezata cca 5 min). Gogosarul se taie fasii si se pune in ciorba, usturoiul se face mujdei.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii