Se curata conopida si lasa in apa cu sare. Am facut din jumatate o mancarica dupa cum urmeaza: 1. am calit morcov si ceapa; 2. am stins cu nitica supa
Se curata conopida si lasa in apa cu sare.
Am facut din jumatate o mancarica dupa cum urmeaza:
1. am calit morcov si ceapa;
2. am stins cu nitica supa si am adaugat tacamuri de pui, apoi am lasat sa fiarba bine - bine;
3. am pregatit un sos de rosii in care am mai pus piper, usturoi si boia;
4. am scos resturile de tacamuri, si-a ramas zeama care fierbea in care am pus sucul de rosii si am mai lasat iarasi pana a fost aproape gata;
5. apoi am adaugat buchetele intregi de conopida si am pus capacul (cam 20 de minute) si la final am presarat patrunjel;
Reteta propusa de BD.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii