Fasolea se pune in apa rece cu o seara inainte. Se scurge fasolea la preparare si se da la fiert in apa rece. Afumatura se da un clocot separat si s s
Fasolea se pune in apa rece cu o seara inainte. Se scurge fasolea la preparare si se da la fiert in apa rece. Afumatura se da un clocot separat si s spumuieste. Apoi se da la fiert impreuna cu fasolea si zarzavatul de ciorba. Separat se prepara un rantas cu ceapa si faina. Cind fasolea si carnea de pe oase s-a fiert se amesteca cu rintasul turnat in ploaie,Se acreste cu otet se sareaza dupa gust si se adauga tarhon din belsug.
Se serveste cu ceapa rosie si piine de casa.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacSupa crema de linte, acompaniata de bucatele crocante de lipie, este plina de vitamine!
Supa crema de linteRetete dietetice
Rulada cu crema de vanilie, cirese si glazura de ciocolata• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa
Supa crema de dovlecei si rosiiMulțumesc mult pentru indicații;) Pot să spun că prepararea ei nu e așa de complicată, doar timpul îndelungat o face...
Prăjitura Carpați a la MerișorDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii