Ciorbă de miel reţetă. Se pregateste astfel: Se curata de piele capul de miel, scoti creierul si ochii si il transezi. Din aceste oase curatate si di
Se pregateste astfel: Se curata de piele capul de miel, scoti creierul si ochii si il transezi. Din aceste oase curatate si din coada curatata si taiata, spalate in mai multe ape se face ciorbita. Pui oasele la fiert in 3 I de apa cu sare. Cand carnea de pe oase este fiarta pe jumatate, adaugi zarzavatul dat pe razatoarea mare. Se taie ceapa cubulete. Cand zarzavatul e fiert, adaugi verdeata pregatita astfel: cureti macrisul, ii rupi coditele si il speli in mai multe ape. Pui verdeata in oala si lasi sa mai dea un clocot cu celelalte ingrediente. Intr-un castron pregatesti un preparat din 2 linguri de faina pe care o dezlegi cu 2 linguri de apa rece. Bati bine oul si il amesteci cu smantana. Se toarne compozitia in oala si se lasa sa dea ultimul clocot.
Deasupra pui patrunjel tocat, marar verde si zeama de lamaie dupa gust.
Alte retete care pot completa un meniu de Paste
Pasca cu ciocolata
Miel cu cartofi si curmale
Cozonac
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Coronita cu carne si legume este un aperitiv consistent si delicios. Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare....
Coronita aperitiv cu carne si legumeSe prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataAceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaie Dedic acest numar rotund de 1700 retete, aniversarii de 12 ani a deosebitei comunitati numite Bucataras. Se poate...
Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii