Ciorbă de miel reţetă. Se pregateste astfel: Se curata de piele capul de miel, scoti creierul si ochii si il transezi. Din aceste oase curatate si di
Se pregateste astfel: Se curata de piele capul de miel, scoti creierul si ochii si il transezi. Din aceste oase curatate si din coada curatata si taiata, spalate in mai multe ape se face ciorbita. Pui oasele la fiert in 3 I de apa cu sare. Cand carnea de pe oase este fiarta pe jumatate, adaugi zarzavatul dat pe razatoarea mare. Se taie ceapa cubulete. Cand zarzavatul e fiert, adaugi verdeata pregatita astfel: cureti macrisul, ii rupi coditele si il speli in mai multe ape. Pui verdeata in oala si lasi sa mai dea un clocot cu celelalte ingrediente. Intr-un castron pregatesti un preparat din 2 linguri de faina pe care o dezlegi cu 2 linguri de apa rece. Bati bine oul si il amesteci cu smantana. Se toarne compozitia in oala si se lasa sa dea ultimul clocot.
Deasupra pui patrunjel tocat, marar verde si zeama de lamaie dupa gust.
Alte retete care pot completa un meniu de Paste
Pasca cu ciocolata
Miel cu cartofi si curmale
Cozonac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai...
Ciorba taraneasca de purcelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii