Ciorba de pui cu legume este o reteta de ciorba absolut delicioasa, perfecta ca sa ne incalzeasca in serile reci de toamna.
- tacamurile de pui si spala si se pun la fiert cu putina sare; - cand incep sa fiarba facem focul mic, si spumam cu grija;
- intre timp,curatam zarzavaturile si legumele,le spalam si le taiem cubulete;
- cand puiul este aproape fiert,adaugam zarzavatul si legumele si lasam sa fiarba la foc mic;
- adaugam sare dupa gust;
- dupa ce au fiert,lasi sa se racoreasca;
- cand s-a racorit,bati oul cu smantana ,piper si oregano si torni peste ciorba,amestecand cu o lingura de lemn;
- acoperi cu un capac si lasi cca 15 minute;
- servesti cu ardei iute sau plus de smantana.
Dintre functiile Philips Multicooker ma atrag cea de fierbere si cea de mentinere calda a mancarii.
Ciorba de pui cu legume se serveste calda,cu smantana si ardei iute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii