Carnea macra si carnea de vita cu os se pun cu apa la fiert .Ceapa se taie marunt, se inabusa in ulei si se stinge cu ketchup.Cand carnea este bine f
Carnea macra si carnea de vita cu os se pun cu apa la fiert .Ceapa se taie marunt, se inabusa in ulei si se stinge cu ketchup.Cand carnea este bine fiarta, se adauga la supa ceapa inabusita si castravetii murati (curatati de coaja si taiati marunt) si se lasa sa fiarba timp de 4-5 minute, apoi se adauga boabe de piper negru, foaia de dafin si toate produsele de carne (fierte si taiate in felii de 2-3 mm. grosime si 2-2,5 cm. lungime), maslinele verzi si cateva masline fara samburi. Cu cat sunt mai multe feluri de carne, cu atat ciorba va fi mai buna. Se fierbe totul pana este gata.
Inainte de a servi ciorba la masa, se pun in fiecare farfurie cateva rondele de masline negre fara samburi, o lingurita de smantana, o felie de lamaie fara coaja si verdeata proaspata, taiata marunt-patrunjel, marar, busuioc sau hasmatuchi. Pentru ca ciorba sa fie mai gustoasa ,la sfarsit , se poate adauga putina saramura de la castraveti, fiarta in prealabil.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaNoi preferam mancarea de varza proaspata pe care o acrim in timpul pregatirii, pe cea acrita de toamna o folosim pentru sarmale.
Varza dulce cu carnati afumatiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii