Se curata puiul, se taie bucati potrivite. Se spala si se pune la fiert in apa cu sare si piper. Adunati spuma ori de cate ori este nevoie. Dupa 20 de
Se curata puiul, se taie bucati potrivite. Se spala si se pune la fiert in apa cu sare si piper.
Adunati spuma ori de cate ori este nevoie. Dupa 20 de minute puneti in oala zarzavaturile taiate marunt si fasolea verde curatata si taiata in segmente de 3 -5 cm. Daca carnea si legumele s-au inmuiat, adaugati sucul de rosii amestecat cu zeama de lamaie.
Presarati cu patrunjel verde tocat la servire.
Alte retete culinare :
Pui cu ciuperci si usturoi
Lapte de pasare
Drob de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii