Gulasul este o mancare traditionala ungureasca, "adoptata" cu mare succes in Ardeal. In mod traditional se foloseste atat carne de porc, dar si de vita si pui.
Calim legumele taiate bucati in putin ulei si ceapa. Punem la fiert intr-un litru de apa fasolea uscata inmuiata in prealabil – daca folosim fasole din conserva o adaugam abia la sfarsit. Adaugam slanina si carnea. Cand carnea incepe sa se inmoaie adaugam legumele. Presaram cu sare si piper dupa gust si fierbem in continuare pana cand ingredientele devin moi. Scoatem carnea, o dezosam, o taiem cubulete si o punem inapoi in oala. Servim cu sos de usturoi si frunze de patrunjel. Se poate prepara si in ceaun.
Se serveste cald
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacVreti si voi un mic dejun sau chiar si o cina sanatoasa cu paine, oua si sunca si fara pic de ulei? Suna bine, nu-i asa? Cu...
Mic dejun cu Breville Panini MakerDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii