Se spala ardeiul iute, se curata, se cresteaza pe lung si se curata de seminte. Pulpa se taie fasii. Se curata ceapa si usturoiul; se toaca. Se spala
Se spala ardeiul iute, se curata, se cresteaza pe lung si se curata de seminte. Pulpa se taie fasii. Se curata ceapa si usturoiul; se toaca. Se spala dovleceii, se curata de miez si se taie cuburi. Se fierb pastele cu apa si sare, dupa cum stiti. Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul. Se presara deasupra cimbru si rozmarin si se mai caleste putin. Se adauga cuburile de dovlecei si fasiile de ardei; se sareaza si se pipereaza (daca mai doresti). Se toarna supa si se adauga branza. Se lasa sa fiarba putin sosul. Pastele se trec pe sub jetul de apa rece si se lasa la scurs,apoi se pun pe un platou,iar deasupra sosul rezultat. Pofta buna.
Se orneaza cu fire de rozmarin proaspat si se serveste cu putina smantana. Pofta buna.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii