Taiem crenvurstii felii subtiri (daca nu sunt umpluti in mate, se scoate pielea de pe ei), varza creata se spala si se taie julien si impreuna cu ceap
Taiem crenvurstii felii subtiri (daca nu sunt umpluti in mate, se scoate pielea de pe ei), varza creata se spala si se taie julien si impreuna cu ceapa intreaga si usturoiul se pune la fiert cu 1 – 1,5 l apa rece sarata.
Se adauga maghiran, chimen, piper macinat. Cand varza este aproape gata, se adauga crenvurstii.
Se pregateste o compozitie din faina, smantana si boia pentru a drege si ingrosa supa.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii