Supa a la Frankfurt

Taiem crenvurstii felii subtiri (daca nu sunt umpluti in mate, se scoate pielea de pe ei), varza creata se spala si se taie julien si impreuna cu ceap

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g varza creata
  • 200 g crenvursti
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 20 ml smantana
  • O ceapa potrivita
  • 2 catei de usturoi
  • maghiran
  • chimen macinat
  • piper macinat
  • ardei condiment
  • sare

Mod de preparare

Taiem crenvurstii felii subtiri (daca nu sunt umpluti in mate, se scoate pielea de pe ei), varza creata se spala si se taie julien si impreuna cu ceapa intreaga si usturoiul se pune la fiert cu 1 – 1,5 l apa rece sarata.

Se adauga maghiran, chimen, piper macinat. Cand varza este aproape gata, se adauga crenvurstii.

Se pregateste o compozitie din faina, smantana si boia pentru a drege si ingrosa supa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci