Supa a la Frankfurt

Taiem crenvurstii felii subtiri (daca nu sunt umpluti in mate, se scoate pielea de pe ei), varza creata se spala si se taie julien si impreuna cu ceap

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g varza creata
  • 200 g crenvursti
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 20 ml smantana
  • O ceapa potrivita
  • 2 catei de usturoi
  • maghiran
  • chimen macinat
  • piper macinat
  • ardei condiment
  • sare

Mod de preparare

Taiem crenvurstii felii subtiri (daca nu sunt umpluti in mate, se scoate pielea de pe ei), varza creata se spala si se taie julien si impreuna cu ceapa intreaga si usturoiul se pune la fiert cu 1 – 1,5 l apa rece sarata.

Se adauga maghiran, chimen, piper macinat. Cand varza este aproape gata, se adauga crenvurstii.

Se pregateste o compozitie din faina, smantana si boia pentru a drege si ingrosa supa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori