Taiem gaina in bucati mici, pe care le calim in ulei incins, impreuna cu zarzavaturile curatate si taiate in lung. Turnam putina apa, punem ceapa intr
Taiem gaina in bucati mici, pe care le calim in ulei incins, impreuna cu zarzavaturile curatate si taiate in lung. Turnam putina apa, punem ceapa intreaga, sarea si le fierbem pana se inmoaie. Daca apa se evapora, completam cu apa calda.
Dupa ce carnea s-a inmuiat, o prajim, o presaram cu faina, diluam cu zeama de pe varza murata, apoi fierbem. Amestecam galbenusul de ou cu smantana si o turnam in supa fierbinte, luata de pe foc.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba varza
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii