Supa bors

Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe. Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si gulia taiate cubulete. Cand toate devin moi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 gr ceafa de porc
  • 4-5 morcovi
  • 2 sfecle
  • 3-4 radacini patrunjel
  • 1 gulie
  • 6-7 cartofi taiati cubulete
  • boia
  • piper
  • varza taiata fasii
  • varza acra
  • bulion
  • delicat
  • marar
  • usturoi
  • frunze de patrunjel
  • 150 gr fasole uscata
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe.

Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si gulia taiate cubulete. Cand toate devin moi adaugam cartofii si calim mai departe.

Condimentam cu boia si piper si diluam cu supa de carne din care scoatem carnea si o taiem cubulete.

Dupa ce da in clocot adaugam varza taiata fasii, varza acra, bulionul, delicatul, mararul, usturoiul si frunzele de patrunjel. Diluam din nou cu supa de carne.

Dupa 5-10 minute, cand varza se inmoaie, ingrosam supa cu fasole uscata fiarta in prealabil.

Servim cu smantana si paine cu mustar.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Rulada de miel cu spanac

Ciuperci umplute

Mancare de mazare cu carne

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc