Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe. Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si gulia taiate cubulete. Cand toate devin moi
Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe.
Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si gulia taiate cubulete. Cand toate devin moi adaugam cartofii si calim mai departe.
Condimentam cu boia si piper si diluam cu supa de carne din care scoatem carnea si o taiem cubulete.
Dupa ce da in clocot adaugam varza taiata fasii, varza acra, bulionul, delicatul, mararul, usturoiul si frunzele de patrunjel. Diluam din nou cu supa de carne.
Dupa 5-10 minute, cand varza se inmoaie, ingrosam supa cu fasole uscata fiarta in prealabil.
Servim cu smantana si paine cu mustar.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Rulada de miel cu spanac
Ciuperci umplute
Mancare de mazare cu carne

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii