Hranitor si dietetic!!!
Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert, impreuna cu cuburile Maggi de legume. Dupa 10-15 minute, se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfuriuta. Se da la blender, zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa, pana ajunge la consistenta potrivita. Se da la blender verdeata tocata cu un pic de ulei de masline si un pic de sare. Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel. Este delicioasa! Pofta buna!
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiO prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Data viitoare voi face portie dubla :) Reteta de inspiratie:...
Prajitura cu nuca SumegiMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaImi place sosul de usturoi verde, este o imbinare dintre ostropel si sosul bechamel, foarte placut la gust si bun la diverse...
Perisoare in sos de usturoi verdeReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii