Pentru supa crema de pui se topeste untul si se adauga faina. Amesteca 2 minute sau pana faina devine aurie. Se ia de pe foc si se adauga turnand usor supa de pui.
Pentru supa crema de pui se topeste untul si se adauga faina. Amesteca 2 minute sau pana faina devine aurie.
Se ia de pe foc si se adauga turnand usor supa de pui. Se amesteca pana devine ca o crema.
Se pune inapoi pe foc si se amesteca pana incepe sa fiarba si se ingroasa.
Adauga pieptul de pui, laptele, smantana dulce si telina. Se mai tine pe foc 5 minute sau pana cand e facut pieptul de pui.
Se condimenteaza si se adauga patrunjel.
Supa crema de pui se serveste calda cu paine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii