Aceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.
Se spala ficateii, se curate de pielite, apoi se pun la fiert. Separat, se curate legumele, se toaca marunt si se pun la fiert impreuna cu ficateii. Se curata rosiile de coaja si seminte, se dau pe razatoare, apoi se pun in oala in care au fiert legumele si se lasa la fiert. La final se adauga piureul obtinut din legume si ficateii dati prin masina de tocat sau blender. Se drege supa cu ou si se presara cu patrunjel verde.
Se serveste calda, dar si rece.
Alte retete culinare:
Supa de rosii
Supa cu galuste
Ciorba radauteana
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDaca va place pestele si in mod deosebit somonul afumat atunci reteta este pentru voi....desigur il puteti inlocui si cu alt...
Briose aperitiv cu quinoa si somon afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii