Chifla se taie in cubulete de cca 1 x 1 cm si se prajeste in ulei, se adauga ficatul de pui taiat fasii subtiri. Se prajesc impreuna cateva minute apo
Chifla se taie in cubulete de cca 1 x 1 cm si se prajeste in ulei, se adauga ficatul de pui taiat fasii subtiri. Se prajesc impreuna cateva minute apoi se sting cu 400 ml apa, se aduga usturoiul zsrobit, crema de legume si condimentele.
Dupa 10 minute de fiert, se ia de pe foc, se dauga 200 ml apa rece si se mixeaza.
Dupa aceasta operatie, se pune pireul obtinut inoala, se completeaza la un litru, cu apa. Se adauga smantana si se da in clocot.
Alte retete culinare recomandate
Bors de pui cu taitei
Supa crema de sparanghel
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii