Inmuiem carnea in apa rece, astfel nu-si pierde gustul, doar scade cantitatea de sange din carne si astfel nu va face asa multa spuma la fierbere. F
Inmuiem carnea in apa rece, astfel nu-si pierde gustul, doar scade cantitatea de sange din carne si astfel nu va face asa multa spuma la fierbere.
Fierbem intr-o oala cu presiune, in apa rece, la foc mic 45 de minute. Punem carnea in alta oala, adaugam legumele in afara de varza si conopida, presaram cu nucsoara, ghimbir si piper macinat si fierbem mai departe la foc mic.
Cand ingredientele devin moi, adaugam varza si conopida. Intre timp gustam sa vedem daca supa este suficient de sarata.
Scoatem putina zeama intr-o oala mai mica si fierbem in ea taiteii de supa.
Strecuram supa si punem carnea si legumele in vase diferite.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata de sfecla rosie cu rosie
Ciorba de salata ca la Brasov
Supa de pui cu galuste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii