Se pune la fiert gaina si se spumuieste mereu, dupa care se adauga radacinoasele. Se lasa la fiert pana incep si acestea sa se inmoaie si se adauga ca
Se pune la fiert gaina si se spumuieste mereu, dupa care se adauga radacinoasele.
Se lasa la fiert pana incep si acestea sa se inmoaie si se adauga cartofii. Pentru a adauga un plus de savoare supei se adauga niste cotoare de patrunjel, marar si leustean (in ele aroma este mai puternica decat in frunze).
In tot acest timp se prepara galustele.
Pentru prepararea galustelor verzi avem nevoie de: faina, ou si spanac (fiert si tocat)
Se amesteca. Faina se adauga pana amestecul devine destul de consistent, cam ca la galustele obisnuite.
Pentru galustele albe se utilizeaza: un ou, sare si gris. Se bate tare albusul cu sarea, se adauga apoi galbenusul si grisul pana amestecul devine pastos.
Se scoate carnea, ceapa si radacinile de pastarnac si patrunjel din supa, se mai completeaza cu apa, se da focul mai incet si se pun galustele. Galustele verzi se vor duce la fund si vor sta mai mult acolo pana vin la suprafata.
Dupa ce au fiert, se opreste focul se lasa un pic sa se racoreasca si se adauga verdeata proaspat tocata.
Reteta Supa de galuste albe si verzi propusa de Andulina
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaDragi mei, ce ziceti de niște ciuperci umplute, delicioase si aromate? Vreau sa impatasesc cu voi reteta mea de ciuperci...
Ciuperci umplute (reteta video)Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii