Carnea de vitel se taie in cubulete marunte, se pun 200 ml apa si se fierbe pe jumatate in vas acoperit cu capac. Se adauga zarzavatul si ciupercile t
Carnea de vitel se taie in cubulete marunte, se pun 200 ml apa si se fierbe pe jumatate in vas acoperit cu capac. Se adauga zarzavatul si ciupercile taiate cubulete. Se da in clocot in continuare. La sfarsit se pune mazarea verde, se presara cu faina si se toarna smantana. Se adauga supa si se mai lasa cateva minute la fiert.
Cartofii se fierb cu coaja, se curata, se zdrobesc, se adauga oul si nucsoara. Din acest amestec se fac galuste care se fierb in supa.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii