Supa cu galuste de ficat

Se curata ficatul de vine si pielite si se trece prin masina de tocat. Apoi separat se freaca untul cu ouale pina se face o crema ce se adauga la fi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • supa de carne de vaca sau pui; galuste: 125 gr. ficat
  • 20 gr. unt proaspat
  • 2 oua
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ficatul de vine si pielite si se trece prin masina de tocat. Apoi separat se freaca untul cu ouale pina se face o crema ce se adauga la ficat. Se pune sare, piper si pesmetul cernut. Se ia cu lingurita din compozitie si se fac mici galuste ce se fierb in apa clocotita cu sare, 1/2 ora, pe foc potrivit. Cind sint gata, se scot cu spumuitoarea, se scurg si se pun in castronul de servit. Deasupra se strecoara supa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc