Razuim pe lungime morcovii si sparanghelul, adaugam fasolea verde si le fierbem. Condimentam cu marar, sare si piper si adaugam galuste de carne sau
Razuim pe lungime morcovii si sparanghelul, adaugam fasolea verde si le fierbem.
Condimentam cu marar, sare si piper si adaugam galuste de carne sau crenvusti.
Cand toate ingredientele devin moi, preparam un amestec de smantana si frisca cu care ingrosam supa. Putem adauga putin otet pentru un gust mai picant.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Tocanita de pui
Tocanita cu carne de porc ungureasca
Varza la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii