Oasele transate, oparite si clatite in prealabil, se pun la fiert intr-un vas adanc cu sare, piper boabe, ceapa curatata de coaja si 2,5 l apa rece. S
Oasele transate, oparite si clatite in prealabil, se pun la fiert intr-un vas adanc cu sare, piper boabe, ceapa curatata de coaja si 2,5 l apa rece. Se fierbe 1 – 1,5 ore la foc mic (se spumeaza, daca e necesar), se adauga zarzavatul si se continua fierberea la foc mic. Dupa o ora, se scot zarzavaturile in putina supa si se tin la cald.
Se ia oala de pe foc si se lasa supa sa se limpezeasca cateva minute.
Se degreseaza, se strecoara printr-o sita deasa sau etamina de bucatarie (cu polonicul, nu prin desertare).
Alteretete culinare recomandate
Ciorba radauteana
Ciorba de varza cu rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii