Supa cu oase de vita

Oasele transate, oparite si clatite in prealabil, se pun la fiert intr-un vas adanc cu sare, piper boabe, ceapa curatata de coaja si 2,5 l apa rece. S

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg oase de vita
  • 300 g morcovi
  • 100g patrunjel radacina
  • 100 g gulii
  • 100 g telina
  • 100 g varza creata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • sare

Mod de preparare

Oasele transate, oparite si clatite in prealabil, se pun la fiert intr-un vas adanc cu sare, piper boabe, ceapa curatata de coaja si 2,5 l apa rece. Se fierbe 1 – 1,5 ore la foc mic (se spumeaza, daca e necesar), se adauga zarzavatul si se continua fierberea la foc mic. Dupa o ora, se scot zarzavaturile in putina supa si se tin la cald.

Se ia oala de pe foc si se lasa supa sa se limpezeasca cateva minute.

Se degreseaza, se strecoara printr-o sita deasa sau etamina de bucatarie (cu polonicul, nu prin desertare).
Alteretete culinare recomandate

Ciorba radauteana

Ciorba de varza cu rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori