Se sparg ouale intr-un castron, se bat spuma, se amsteca cu laptele si sarea si se toarna in tigaia incinsa cu unt. Se prajesc la foc mic, iar dupa ce
Se sparg ouale intr-un castron, se bat spuma, se amsteca cu laptele si sarea si se toarna in tigaia incinsa cu unt. Se prajesc la foc mic, iar dupa ce s-au rumenit putin pe o parte, se intoarce si pe cealalta, lasind-o sa se rumeneasca si pe aceasta parte. Cind este coapta, se rastoarna pe o planseta de lemn si se taie ca taiteii. Se asaza in castronul de supa si se toarna deasupra supa strecurata.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii