Supa cu smantana

Punem la fiert maruntaiele de pui impreuna cu patrunjelul, morcovii, ceapa – o scoatem mai tarziu – si usturoiul. Preparam un amestec c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de pui
  • 1 fir patrunjel
  • 2 morcovi
  • ½ ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • delicat
  • foi de dafin
  • tarhon
  • busuioc
  • maghiran
  • nucsoara
  • otet

Mod de preparare

Punem la fiert maruntaiele de pui impreuna cu patrunjelul, morcovii, ceapa – o scoatem mai tarziu – si usturoiul.

Preparam un amestec cu 200 ml de smantana si putina frisca si il turnam in supa.

Condimentam dupa gust cu sare, piper, boia, delicat, foi de dafin, nucsoara si putin otet.

Lasam sa dea in clocot si servim cu frunze de patrunjel taiate marunt.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Supa de ciuperci

Clatite cu ciuperci

Mancare de mazare cu sau fara carne cu sos de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci