Punem la fiert maruntaiele de pui impreuna cu patrunjelul, morcovii, ceapa – o scoatem mai tarziu – si usturoiul. Preparam un amestec c
Punem la fiert maruntaiele de pui impreuna cu patrunjelul, morcovii, ceapa – o scoatem mai tarziu – si usturoiul.
Preparam un amestec cu 200 ml de smantana si putina frisca si il turnam in supa.
Condimentam dupa gust cu sare, piper, boia, delicat, foi de dafin, nucsoara si putin otet.
Lasam sa dea in clocot si servim cu frunze de patrunjel taiate marunt.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Supa de ciuperci
Clatite cu ciuperci
Mancare de mazare cu sau fara carne cu sos de rosii

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii