Punem la fiert maruntaiele de pui impreuna cu patrunjelul, morcovii, ceapa – o scoatem mai tarziu – si usturoiul. Preparam un amestec c
Punem la fiert maruntaiele de pui impreuna cu patrunjelul, morcovii, ceapa – o scoatem mai tarziu – si usturoiul.
Preparam un amestec cu 200 ml de smantana si putina frisca si il turnam in supa.
Condimentam dupa gust cu sare, piper, boia, delicat, foi de dafin, nucsoara si putin otet.
Lasam sa dea in clocot si servim cu frunze de patrunjel taiate marunt.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Supa de ciuperci
Clatite cu ciuperci
Mancare de mazare cu sau fara carne cu sos de rosii
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata
Comentarii