Carnea se spala si se toaca. Cartofii se curata, se dau pe razatoare, se adauga carnea, apoi se adauga faina cat cuprinde pana se lucreaza usor cu com
Carnea se spala si se toaca. Cartofii se curata, se dau pe razatoare, se adauga carnea, apoi se adauga faina cat cuprinde pana se lucreaza usor cu compozitia.Fierbem aprox. 1,5 l apa cu Vegeta, Din compozitia de cartofi-carne formam bilute de marimea unei nuci si le fierbem 10-15 minute in apa cu vegeta. Daca sunt gata le scoatem afara cu lopatica strecuratoare. Zeama de fiert se mai fierbe cu piperul si foile de dafin inca 2-3 minute. Smantana se amesteca cu o lingura cu varf de faina, adaugam putina zeama fierbinte, apoi amestecam cu supa, fierbem inca 2-3 minute pana se ingroasa putin. La sfarsit o strecuram in alta oala, adaugam in ea bilutele, le infierbantam, asezonam cu otetul de tarhon, ceea ce o face putin picanta, si daca mai trebuie adaugam sare.
Alte retete
Ciorba radauteana
Ciorba burta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii