Supa de burta din Nyirtelek

Curatam burta si o oparim cu apa sarata si cu otet. Apoi, asezonam cu Delikat si o fierbem pana se inmoaie. Apoi scoatem burta din supa si o taiem fel

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-kg de burta
  • 3-4 morcovi
  • 3-4 radacini de patrunjel
  • 1 pahar de smantana
  • 2 linguri de Delikat
  • 1 lamaie
  • foi de dafin
  • 2 fire de telina
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • dupa gust.

Mod de preparare

Curatam burta si o oparim cu apa sarata si cu otet. Apoi, asezonam cu Delikat si o fierbem pana se inmoaie. Apoi scoatem burta din supa si o taiem feliute. In zeama in care a fiert burta, fierbem morcovii si patrunjelul, apoi adaugam burta si condimentele.


Ciorba de burta se serveste cu ingroseala de smantana, ornata cu rondele de lamaie si smantana cu usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori