Supa de carnati

Fasolea alba inmuiata in ajun se fierbe o ora. Ceapa taiata marunt se prajeste, se adauga carnatii taiati felii si se lasa sa se prajeasca pana raman

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 linguri untura de porc
  • 2 cepe
  • 500 – 600 g carnati picanti de porc
  • 1 morcov mai mare
  • 1 telina
  • 1
  • 2 l supa de legume
  • 250 g fasole alba
  • 250 g porumb boabe congelat
  • sare
  • chimen
  • galuste

Mod de preparare

Fasolea alba inmuiata in ajun se fierbe o ora. Ceapa taiata marunt se prajeste, se adauga carnatii taiati felii si se lasa sa se prajeasca pana raman aproape pe sec.

Se adauga rondele de morcov, cuburi de telina, se calesc impreuna. Se da un praf de sare pentru ca este destul de sarat carnatul. Daca nu este suficient de aromat, se adauga chimen, se stinge cu supa de legume.

Se potriveste gustul cu piper. Cand morcovul este moale, se adauga fasoalea fiarta, boabele de porumb, se amesteca, se fierbe 5 minute. Cand este aproape gata, se adauga galuste sau frecatei.
Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba loboda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta quatro formaggi

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Zacusca de ghebe

Zacusca de ghebe

Ambele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...

Zacusca de ghebe
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)

Pui cu rosii si usturoi (ostropel)

Pui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...

Pui cu rosii si usturoi (ostropel)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura zi si noapte de post
1
Dulciuri

Prajitura zi si noapte de post

Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...

Prajitura zi si noapte de post
Prajitura foaie peste foaie
2
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Gulas unguresc cu carne de porc
3
Mancaruri cu cartofi

Gulas unguresc cu carne de porc

Gulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...

Gulas unguresc cu carne de porc
Salata de cruditati
4
Salate reci

Salata de cruditati

O salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...

Salata de cruditati
Prajitura After Eight
5
Prajituri

Prajitura After Eight

Prajitura After Eight este o prajitura de casa absolut delicioasa, o reteta de prajitura cu crema cu aroma de menta, ca si...

Prajitura After Eight
Parteneri
Margarete (macarons fals)
Bucataras.RO

Margarete (macarons fals)

Margarete (macarons fals)
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
ReteteCulinare.RO

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia