Supa de carnati

Fasolea alba inmuiata in ajun se fierbe o ora. Ceapa taiata marunt se prajeste, se adauga carnatii taiati felii si se lasa sa se prajeasca pana raman

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 linguri untura de porc
  • 2 cepe
  • 500 – 600 g carnati picanti de porc
  • 1 morcov mai mare
  • 1 telina
  • 1
  • 2 l supa de legume
  • 250 g fasole alba
  • 250 g porumb boabe congelat
  • sare
  • chimen
  • galuste

Mod de preparare

Fasolea alba inmuiata in ajun se fierbe o ora. Ceapa taiata marunt se prajeste, se adauga carnatii taiati felii si se lasa sa se prajeasca pana raman aproape pe sec.

Se adauga rondele de morcov, cuburi de telina, se calesc impreuna. Se da un praf de sare pentru ca este destul de sarat carnatul. Daca nu este suficient de aromat, se adauga chimen, se stinge cu supa de legume.

Se potriveste gustul cu piper. Cand morcovul este moale, se adauga fasoalea fiarta, boabele de porumb, se amesteca, se fierbe 5 minute. Cand este aproape gata, se adauga galuste sau frecatei.
Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba loboda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc