Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc. Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece. Se
Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc.
Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece.
Se adauga oasele, zarzavatul curatat intreg, boabele de piper, sare si se pune la fiert pe foc mic, timp de 2 – 3 ore.
Zarzavatul se poate scoate cand e fiert si se serveste la masa.
Se ia supa de pe foc si se lasa sa se limpezeasca, se degreseaza si se strecoara printr-o strecuratoare deasa sau prin etamina de bucatarie.
Daca e necesar, se drege si inainte de servire.
Alte retete culinare
Tocanita cu vinete
Tocanita de pui cu ciuperci
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaCand mi-e pofta de cartofi prajiti, ii pregatesc dupa aceasta reteta. Sunt mult mai gustosi si mai sanatosi.
Cartofi inabusiti cu ardei si usturoiSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii