Supa de carne

Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc. Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg oase de vita
  • 250 g carne tocata ( de vita)
  • 1 albus de ou
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 300 g morcovi
  • 100 g patrunjel radacina
  • 100 g telina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc.

Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece.

Se adauga oasele, zarzavatul curatat intreg, boabele de piper, sare si se pune la fiert pe foc mic, timp de 2 – 3 ore.

Zarzavatul se poate scoate cand e fiert si se serveste la masa.

Se ia supa de pe foc si se lasa sa se limpezeasca, se degreseaza si se strecoara printr-o strecuratoare deasa sau prin etamina de bucatarie.

Daca e necesar, se drege si inainte de servire.
Alte retete culinare

Tocanita cu vinete

Tocanita de pui cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc