Supa de carne

Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc. Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg oase de vita
  • 250 g carne tocata ( de vita)
  • 1 albus de ou
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 300 g morcovi
  • 100 g patrunjel radacina
  • 100 g telina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc.

Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece.

Se adauga oasele, zarzavatul curatat intreg, boabele de piper, sare si se pune la fiert pe foc mic, timp de 2 – 3 ore.

Zarzavatul se poate scoate cand e fiert si se serveste la masa.

Se ia supa de pe foc si se lasa sa se limpezeasca, se degreseaza si se strecoara printr-o strecuratoare deasa sau prin etamina de bucatarie.

Daca e necesar, se drege si inainte de servire.
Alte retete culinare

Tocanita cu vinete

Tocanita de pui cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce gatim cu vinete - 20 de retete savuroase

Ce gatim cu vinete - 20 de retete savuroase

Ce gatim cu vinete - 20 de retete savuroase
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...

Mancarica de legume gratinata
Dulceata de afine

Dulceata de afine

Un deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"

Dulceata de afine
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si crema caramel
1
Romania

Prajitura cu foi si crema caramel

Prajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....

Prajitura cu foi si crema caramel
Salata de iarna
2
Romania

Salata de iarna

Se spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...

Salata de iarna
Gogosari in sos
3
Romania

Gogosari in sos

O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...

Gogosari in sos
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)
4
Romania

Prajitura cu mere(cu foaie turnata)

Prajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.

Prajitura cu mere(cu foaie turnata)
Ardei iuti la otet
5
Romania

Ardei iuti la otet

Acestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!

Ardei iuti la otet