Se spala carnea si se pune la fiert cu multa apa rece. Cand da in clocot, supa se spumuieste, se potriveste focul si se continua fierberea impreuna cu
Se spala carnea si se pune la fiert cu multa apa rece. Cand da in clocot, supa se spumuieste, se potriveste focul si se continua fierberea impreuna cu zarzavatul de supa si cu putina sare. Cand gaina nu mai are grasime pe ea si este fiarta, se scoate pe un platou si se pregateste ca un fel de mancare, iar supa se strecoara si se fierbe in continuare cu galuste de gris pregatite astfel : cele doua oua se bat spuma, se adauga grisul in ploaie, se bate in continuare energic pana cand compozitia se desprinde de pe furculita. Se ia din compozitie cu o lingurita, se pun galuste in supa care nu mai fierbe si se lasa doua minute sa se intareasca grisul. Se intorc galustele usor, se acopera oala si se continua fierberea 20 de minute. Se adauga in supa o cana de apa rece, se stinge focul, se presara deasupra patrunjel verde tocat fin si se ia oala de pe foc.
Supa se serveste cu branza sarata alaturi.
Alte retete ciorba recomandate
Supa crema de sparanghel
Supa de spanac
Supa mazare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii