Supa cu taitei este gustoasa. Pentru o portie de supa pentru 8 persoane se face o foaie de taitei dintr-un ou.
Supa cu taitei este gustoasa. Pentru o portie de supa pentru 8 persoane se face o foaie de taitei dintr-un ou. Se intinde cu sucitorul pe masa de aluat o foaie de grosimea unei muchii de cutit si se lasa putin sa se zbiceasca, fara sa se usuce de tot. Se face sul si se taie fin cu un cutit ascutit. Se resfira usor cu mana si se lasa sa se usuce bine inainte de a fi intrebuintati. Este bine sa fie pregatiti cu o zi mai inainte. Se pune la fiert supa intr-o cratita si cand clocoteste, se da drumul taiteilor. Se trage cratita pe foc mic si se fierb un sfert de ora.
Supa cu taitei se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii