Supa cu taitei este gustoasa. Pentru o portie de supa pentru 8 persoane se face o foaie de taitei dintr-un ou.
Supa cu taitei este gustoasa. Pentru o portie de supa pentru 8 persoane se face o foaie de taitei dintr-un ou. Se intinde cu sucitorul pe masa de aluat o foaie de grosimea unei muchii de cutit si se lasa putin sa se zbiceasca, fara sa se usuce de tot. Se face sul si se taie fin cu un cutit ascutit. Se resfira usor cu mana si se lasa sa se usuce bine inainte de a fi intrebuintati. Este bine sa fie pregatiti cu o zi mai inainte. Se pune la fiert supa intr-o cratita si cand clocoteste, se da drumul taiteilor. Se trage cratita pe foc mic si se fierb un sfert de ora.
Supa cu taitei se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii