Supa de carne de vita tocata

Pentru supa de carne de vita tocata carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 500 g carne de vita
  • tocata
  • 1 morcov mic
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • piper boabe
  • patrunjel verde tocat
  • sare

Mod de preparare

Pentru supa de carne de vita tocata carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat pe razatoare, boabele de piper si sarea. Dupa cca 30 minute, supa este gata. Se ia oala de pe foc, se strecoara supa printr-un tifon si poate fi servita imediat in mai multe feluri si anume: in fiecare farfurie se pune un galbenus crud, sau taitei fierti separat in apa cu sare, sau cite o galusca de gri? etc., dupa care se adauga supa. Indiferent cu ce este servita supa, se adauga patrunjel verde tocat, pentru aroma si vitamine; carnea si zarzavatul poate servi la prepararea unei budinci dietetice cu macaroane.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori