Supa de carne traditionala

Pentru supa de carne traditionala carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta, sau poate fi folosita la prepararea diferitelor feluri de mincare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 500 g carne se pun 2 1/2 - 3 litri de apa.
  • Aceasta supa de carne se foloseste pentru prepararea diferitelor supe
  • ciorbe
  • borsuri
  • etc

Mod de preparare

Pentru supa de carne traditionala carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta, sau poate fi folosita la prepararea diferitelor feluri de mincare. Pentru supa se poate lua orice fel de carne, precum si rasol din spate, rasol din fata si rasol din picior. Carnea se spala, se pune in oala (oasele se vor sparge in cateva locuri), se toarna peste ea apa rece, se acopera oala cu un capac si se pune la foc iute pentru ca sa dea repede in clocot, apoi se regleaza focul in asa fel incit sa fiarba incet. Spuma care se formeaza la fiert se ia cu lingura de spuma, iar grasimea care se ridica la suprafata se foloseste la prajit ceapa si zarzavatul; daca grasimea nu se scoate, ea se descompune sub actiunea indelungata a caldurii si da supei un gust de seu. Dupa 1-1 1/2ore de cand a dat in clocot, se adauga sarea. Cand carnea este gata, se scoate din supa, se pune in alt vas, iar supa se strecoara. Supa de carne se poate fierbe si cu zarzavat. In acest caz, dupa ce supa s-a spumat, se adauga morcovi, patrunjel si ceapa curatate si spalate. Legumele (in afara de ceapa) fierte in supa se pot folosi la diferite salate.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de frisca

Prajitura cu jeleu de cirese si crema de frisca

Se potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice

Prajitura cu jeleu de cirese si crema de frisca
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu capsuni si ciocolata
1
Clatite

Clatite cu capsuni si ciocolata

Deserturi de vara Retete dietetice

Clatite cu capsuni si ciocolata
Prajitura Carpati
2
Prajituri

Prajitura Carpati

Prajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...

Prajitura Carpati
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui
3
Salate de legume

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui
Penne cu varza acra
4
Mancaruri cu varza

Penne cu varza acra

Penne cu varza acra este o mancare de paste delicioasa si sanatoasa, ce se poate servi si pentru vegetarieni. Se curata ceapa...

Penne cu varza acra
Prajitura Alba ca zapada - Reteta video
5
Prajituri

Prajitura Alba ca zapada - Reteta video

Prajitura Alba ca zapada, cu crema fina si racoritoare de lamaie, iti va rasfata toate simturile! Pare complicat de facut,...

Prajitura Alba ca zapada - Reteta video
Parteneri
Desert Baba cu rom
Bucataras.RO

Desert Baba cu rom

Retete festive de iarna Literatura de specialitate atribuie paternitatea prajiturii Baba regelui Poloniei, Stanislas...

Desert Baba cu rom
Spuma de capsuni
Gustos.RO

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni