Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se topeste untul intr-o tigaie marisoara, se adauga cartofii si se lasa 5 minute. Se incalzeste apar
Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se topeste untul intr-o tigaie marisoara, se adauga cartofii si se lasa 5 minute. Se incalzeste aparte supa cu laptele, se varsa peste cartofi, se adauga sare si piper. Se lasa 15 minute, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Cu mixerul, se zdrobesc cartofii pana ce se obtine o crema densa si omogena. Se lasa la racit si apoi se pune in frigider.
O ora inainte de a fi servita se scoate de la frigider.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii