Supa de cartofi cu somon (Juha s krumpira lososom) este o reteta de supa ce combina ingenios ingredientele pentru un gust desavarsit.
O supa apreciata si gatita de croati !
Legumele se curata de coaja si se spala bine.
Somonul se taie cuburi si se stropeste cu suc de lamaie.
Morcovii ii taiem felii, cartofii cuburi, iar ceapa julienne.
Intr-o oala de 1,5 litri, adaugam 1 litru de apă fierbinte,ceapa si morcovul, boabele de ienibahar, frunza de dafin si lingura de Vegeta.
Cand s-a inmuiat morcovul adaugam cartofii si lasam sa fiarba pana la inmuierea lor.
In momentul in care s-au fiert si cartofii adaugam smantana pentru gatit, piper macinat si cuburile de somon, lasam sa fiarba 3-4 min si adaugam o parte din verdeata taiata fin.
Inainte de servire scoatem frunza de dafin si presaram deasupra supei de cartofi si somon restul de verdeata taiata fin.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii