Supa de chimen

In oala de presiune se fierb toate zarzavaturile cu sare si piper dupa gust. Cind au fiert,se paseaza cu mixerul toate zarzavaturile si se mai lasa pe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • telina
  • sare
  • piper alb
  • 2 galbenusuri
  • smintina
  • crutoane

Mod de preparare

In oala de presiune se fierb toate zarzavaturile cu sare si piper dupa gust. Cind au fiert,se paseaza cu mixerul toate zarzavaturile si se mai lasa pe foc 5 minute. Separat se caleste putin morcov ras pe razatoarea mica, pentru culoare si se adauga la fiert.intre timp se fierbe o lingura cu seminte de chimen,iar zeama se strecoara si se adauga la supa.Se lasa la racit, se adauga galbenusurile batute bine si se amesteca cu grija cu putina supa intr-un bol ca sa nu faca zdrente.Sepune in supa si se amesteca bine. Seserveste cu crutoane de paine alba si cu smintina.Pofta buna!
Este foarte buna fierbinte, cu palinca de Bihor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc