In oala de presiune se fierb toate zarzavaturile cu sare si piper dupa gust. Cind au fiert,se paseaza cu mixerul toate zarzavaturile si se mai lasa pe
In oala de presiune se fierb toate zarzavaturile cu sare si piper dupa gust. Cind au fiert,se paseaza cu mixerul toate zarzavaturile si se mai lasa pe foc 5 minute. Separat se caleste putin morcov ras pe razatoarea mica, pentru culoare si se adauga la fiert.intre timp se fierbe o lingura cu seminte de chimen,iar zeama se strecoara si se adauga la supa.Se lasa la racit, se adauga galbenusurile batute bine si se amesteca cu grija cu putina supa intr-un bol ca sa nu faca zdrente.Sepune in supa si se amesteca bine. Seserveste cu crutoane de paine alba si cu smintina.Pofta buna!
Este foarte buna fierbinte, cu palinca de Bihor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAzi am avut pofta de sandwich-uri calde, iar Meri mi-a zis sa le fac sub forma de friganele si am executat. :)
Friganele
Comentarii