Pentru supa de curcan ca in Ardeal carnea se spala si se pune la fiert intr-o oala maricica, se fierbe la foc mic, se spumeaza.
Pentru supa de curcan ca in Ardeal carnea se spala si se pune la fiert intr-o oala maricica (se ia in considerare faptul ca supa va scadea), se fierbe la foc mic, se spumeaza. Dupa ce a disparut spuma complet, se adauga zarzavatul curatat si spalat (morcovii daca sint mari se crapa in 4 ,dar nu de tot, la fel si patrunjelul, pastirnacul si telina),se adauga sarea si piperul. Se recomanda ca totul sa se fiarba la foc foarte mic. Pentru reusita, se fierbe 5-6 ore si obligatoriu la foc foarte mic pentru a iesi foarte limpede. Dupa fierbere se strecoara si in zeama se fierbe taitei sau se fierb galuste, la foc domol pentru a nu se tulbura.
Dupa ce s-a pus in farfurie, se poate presara pe deasupra frunze de patrunjel tocat. Iarna se poate servi cu ridiche neagra.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaPuiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa...
Ananas cu puiO minunatie de gust, plus ca se face atat de usor. 🙂
Prajitura cu afine pentru copiiIntr-o oala, se pune carnea sa fiarba in apa rece, cu putina sare. Se spumeaza si cand este fiarta pe jumatate se adauga...
Ciorbita de fasole verde, vitel si sunculita afumataAm gasit reteta de sos vanatoresc intr-o revista, mi-a placut si m-am gandit sa o incerc si eu. Si chiftelutele de sfecla...
Chiftelute de sfecla cu sos vanatorescO mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.
Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock PotIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii